Speciale editie Kia Picanto lief!byKia in de online verkoop

Exclusieve uitvoering Kia PIcanto geďnspireerd op lifestylemerk lief!

Kia heeft een nieuwe limited edition van de Picanto samengesteld. Hij wordt in de eCollection aan de man gebracht onder de naam Picanto lief!byKia, deels vernoemd naar het baby- en kinder lifestylemerk. Liefhebbers kunnen hem alleen online bestellen.

Bij de Picanto lief!byKia is vooral het interieur speciaal op smaak gebracht, want naast exterieurstriping met bloemen en een badge met het serienummer zijn het de tweekleurig beklede stoelen (leder) met lief! logo en lichtblauwe stiknaden die de toon zetten. Ook de versnellingspookhoes is opgetrokken uit leder, in dezelfde kleur als de stoelwangen. Accessoires als een lederen sleuteletui en een lederen kentekenbewijsmap, die bovendien voorzien zijn van het lief! logo, maken het geheel compleet.

Kia levert de speciale Picanto alleen als vijfdeurs en wel in de kleur wit met de 1.0 CVVT benzinemotor en start/stop-systeem. Verder behoren zes airbags, ABS en ESP tot de standaarduitrusting en is luxe als radio/cd/mp3, AUX en USB, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en elektrische ramen rondom aanwezig.Aan deze unieke Picanto lief!byKia hangt een prijskaartje van 11.595 euro. Door de lage CO2-uitstoot van de Picanto betaalt de gelukkige koper geen wegenbelasting en is de bijtelling voor zakelijke rijdsters slechts 14%.Reacties

Reageren

Reacties (1)

de Graaf 16 mei 2013 om 22:16
Een goede keus een Pikanto de 1.0 en1.2 rijden goed heb er zelf 4 pikanto,s

Reviews

Schrijf een review

Prijs:

Uiterlijk:

Degelijkheid:

Prestaties:

Reviews (0)

Er zijn nog geen reacties. Plaats hierboven je reactie.