Drie businesslines voor Seat Ibiza

In voor een zakelijk ingestelde Seat Ibiza? De importeur trapt de januarimaand af met de drie verschillende Businesslines voor de Ibiza, met elk hun eigen extra uitrustingspakket. Uiteraard ook voor de 1.2 TDI diesel die garant staat voor 14% bijtelling.

De Seat Ibiza Businessline ECO kan rekenen op de 1.2 TDI 75 pk dieselmotor, standaard uitgerust met airconditioning, een radio/cd/mp3-speler, Seat Portable System voorbereiding en leer voor de versnellingspook en het stuur.

Als Ibiza Businessline is er standaard airconditioning, een radio/CD/MP3-speler met aux-in-aansluiting, audiobediening op het stuurwiel, 4 speakers, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en op afstand bedienbare centrale portiervergrendeling voorhanden.

Ten opzichte van die Businessline brengt de Ibiza Businessline High het begrip ‘luxe’ op een nog hoger plan, mede te danken aan automatisch geregelde airco, privacy glass, LED-achterlichten, cruise control, mistlampen met bochtverlichting, automatisch dimmende binnenspiegel, coming home functie, elektrisch inklapbare spiegels en een regen- en lichtsensor.

Seat levert de Ibiza Businessline als driedeurs SC vanaf 15.995 euro, gevolgd door de vijfdeurs a raison de 16.395 euro. De Ibiza ST–variant is vijfhonderd euro duurder. De 14% bijteller Ibiza Businessline ECO is er als driedeurs SC vanaf 16.160 euro. Prijzen voor de Businessline High beginnen bij 17.160 euro.Reacties

Reageren

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties. Plaats hierboven je reactie.

Reviews

Schrijf een review

Prijs:

Uiterlijk:

Degelijkheid:

Prestaties:

Reviews (0)

Er zijn nog geen reacties. Plaats hierboven je reactie.