Vernieuwde Honda Insight naar de dealer

Vlak na de introductie van de nieuwe Honda Civic is nu de vernieuwde insight aan de beurt om te worden voorgesteld. Vanaf morgen staat het geŽvolueerde model bij de dealer.

Zoals eerder bekend werd heeft Honda de voor- en achterzijde van de insight op details gewijzigd, het onderstel lichtjes aangepast voor meer comfort en verder gestudeerd op het verlagen van het brandstofverbruik. De Insight-aandrijflijn (bestaande uit een 1.3 liter benzinemotor en een elektromotor) laat nu 96 tot 99 gram CO2 voor zich noteren, afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau.

De standaarduitvoering heet voortaan Trend, gevolgd door de Exlusive en Executive. Die laatste heeft onder meer lederen bekleding, xenon verlichting en een luxe navigatiesysteem van huis uit mee. De nieuwe Honda Insight Trend is standaard al rijk uitgerust met o.a.metalen velgen, climate control, lederen stuurwiel, radio/cd speler, cruise control en audio bediening op het stuur. Honda prijst de vernieuwde insight vanaf 19.990 euro.Reacties

Reageren

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties. Plaats hierboven je reactie.

Reviews

Schrijf een review

Prijs:

Uiterlijk:

Degelijkheid:

Prestaties:

Reviews (0)

Er zijn nog geen reacties. Plaats hierboven je reactie.