Subaru Forester onthuld in Japan

De nieuwe Subaru Forester is een feit. Na enkele schetsen en scoops is de Forester nu in officiŽle gedaante te zien,

De nieuwe Subaru Forester is een feit. Na enkele schetsen en scoops is de Forester nu in officiŽle gedaante te zien, onthuld in thuisland Japan. De Forester groeide in afmetingen en kreeg een wat meer SUV-design. Uiteraard zijn de viercilinder boxermotoren en de standaard vierwielaandrijving weer van de partij.

De nieuwe Subaru Forester is een feit. Na enkele schetsen en scoops is de Forester nu in officiŽle gedaante te zien, onthuld in thuisland Japan. De Forester groeide in afmetingen en kreeg een wat meer
Subaru Forester

Om de Forester meer als een SUV te presenteren, is het niet verwonderlijk dat deze Japanner behoorlijke groeistuipen heeft gehad; 11 centimeter in de lengte en 4,5 centimeter in de breedte. De wielbasis nam met 9 centimeter toe, dat belooft dus wat voor de ruimte in het interieur en in het bagageruim. Deze nieuwkomer een praktische vijfzitter, dus geen extra achterbankje.

De motorenkeuze bestaat uit een 2-liter boxermotor met ongeveer 150 pk, en een versie met turbo, die om en nabij de 200 pk zal gaan leveren. Een vijfbak is standaard, een vier(!)-trapsautomaat is echter ook te leveren. De turboversie krijgt de beschikking over het SI-Drive-systeem mee, dat we ook al kennen uit de Outback en Legacy. Met keuzemogelijkheid uit Intelligent, Sport en Sport Sharp-programma wordt het motormanagement en karakteristiek van de versnellingsbak beÔnvloed.

De nieuwe Subaru Forester staat in Europa in gering gewijzigde vorm voor het eerst in GenŤve te schitteren, om vervolgens in mei 2008 bij de dealers te staan.Reacties

Reageren

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties. Plaats hierboven je reactie.

Reviews

Schrijf een review

Prijs:

Uiterlijk:

Degelijkheid:

Prestaties:

Reviews (0)

Er zijn nog geen reacties. Plaats hierboven je reactie.